đź’™

Ai, sä löysit tämän sivun? Kiva, koska mulla on sulle asiaa. 

Mä tiedän, että monille ihmisille (kuten mulle) on tosi vaikeaa olla epätäydellinen. Olla pyrkimättä täydellisyyteen, hyviin koenumeroihin, hyviin harrastustuloksiin, suosioon, kauneuteen. 

Mutta arvaa mitä - sä riität. Juuri tuollaisena kuin olet. Aina ei tarvitse olla hyvä, keskitaso riittää oikein hyvin. On ehkä vähän tekopyhää sanoa niin, koska itkin tämän syksyn alussa, kun sain 9+ kokeesta. Ehkä se onkin yleinen muistutus ihan kaikille - myös mulle. Meidän pitäisi olla armollisempia itsellemme, vai mitä? Se on tosi vaikeaa ja mä jos kuka tiedän sen, tiedän sen oikein hyvin, mutta tässäkin asiassa ei tarvitse olla täydellinen. Yritetään edes? :)

Toinen arvaa mitä: sinut määrittelee se, millainen ihminen olet, ei se, kuinka hyvä olet joissakin asioissa. Eli olet ihana, kiltti ja kaunis, mä uskon niin 💙 Ja 80, joskus jopa allekin prosenttia riittää välillä. Ei tarvitse olla täydellinen eikä siihen kannata edes pyrkiä.

Lopputulos: ole kiltti itsellesi đź–¤

Kommentit

Lähetä kommentti

Aivan ihanaa, jos aiot kommentoida! Jokainen kommentti on minulle todella tärkeä, oli se sitten minkälainen tahansa 💙 Kommentoi rohkeasti sekä positiivista että kriittistä palautetta, koska molemmat auttavat minua paljon :)