Koronasta kertova laulu


 Moi! Ajattelin, että voisin julkaista taas laulun, kun laulujahan minulta löytyy. Tämä laulu kertoo koronasta, ja sen aiheuttamista ongelmista. Tietenkään rytmiä ei lukemalla tästä välttämättä tajua, mutta sanat ovat tärkeimmät🙂 Tein laulun viime keväänä, ehkä viikko ennen kuin yläkoulut suljettiin joksikin aikaa. Toivottavasti tykkäät laulusta! 


Miks meidän kuoro ei pääse esiintymään? Koska korona. Miks en saa mennä kirjastoon lukemaan? Koska korona. Koska korona. Koska korona. Koska korona!


Etäkoulu ja koronamaskit, ei tätä jaksa kukaan. Turvavälit ja käsidesi, maailma kaatuu mun niskaan. Siltä tää tuntuu, kun hallitus lyö tiskiin rajoituksii, rajoituksii ja vähän vielä rajoituksii. Kohta ei saa enää tehdä muuta kun istuu kotona ja tylsistyy. Uutisista saan pelkkii altistumisii ja koronakuolemii tavata, ei telkkaria jaksa ees avata, tulee vaan tiedotustilaisuus, kun valmiuslaki otetaan taas käyttöön, ei oo todellista! 


Meinaan tuhketuu siihen koronamaskiin, visiiri heijastaa ikävästi. En voi kaveriakaan halata, ja koulu on pelkkää käsipesua. Turvavälit, muista se, kaks metrii, ei oo ees paljon. 


Miten tää pieni virus, on vallanut koko maailman, ei saa tehdä mitään kivaa. Mutta koita jaksaa, paina vaan niitä etätöitä, koita jaksaa, maskin vaan heität päälle kun meet kauppaan. Koita jaksaa, me kyllä tää tauti voitetaan! Koko ihmiskunta on samassa tilanteessa, usko pois, me kyllä tää voitetaan! 

Kommentit