Ongelmia kommentoinnissa?

Harmillisen monella lukijalla on ollut kommentointiongelmia Annin tarinablogiin (ja muihin Blogger-blogeihin) liittyen, ja olen löytänyt erilaisiin kommentointiin liittyviin ongelmiin hyväksi todettuja ratkaisuja. Jos kommentointi kiinnostaa muttei onnistu, kokeile vielä näitä! :)

1. Vaihda laitetta. Jos yrität kommentoida puhelimella, yritä kommentoida tietokoneella ja tabletilla. Jos yrität kommentoida tietokoneella, yritä puhelimella. Etenkin puhelimilla on paljon ongelmia - harvoilla puhelimilla edes voi kommentoida Blogger-blogeihin! Jos sinulla ei ole muita laitteita, kommentoi vaikka jonkun perheenjäsenesi laitteella. Itse pystyn kommentoimaan iPadilla ja tietokoneellani, mutten puhelimella. Itselläni ainakin laitteen vaihto auttoi näistä eniten :)

2. Jos sinulla on Applen laite: Avaa Asetukset-sovellus, klikkaa Safarin asetukset auki ja laita asetus "Estä seuranta sivujen välillä" pois päältä. Näin Blogger-profiilisi, jos sinulta sellainen löytyy, yhdistyy automaattisesti Blogger-blogeihin ja voit lähettää kommentin sillä. Suosittelen laittamaan asetuksen aina vain silloin pois päältä, kun olet kommentoimassa, koska sen päällä pitäminen edistää tietoturvaa Internettiä käyttäessäsi :)

3. Etkö halua Google-tilisi näkyvän? Joillakin se on ollut kommentoinnissa ongelmana. Klikkaa "Google-tili"- tekstiä ja pääset valikkoon, jossa kysytään, millä profiililla haluat julkaista kommentin. Valitse joko anonyymi/nimetön tai nimimerkki. Anonyymin valitessa kommenttisi alussa lukee Anonyymi suomeksi tai englanniksi ja nimimerkkiin voit kirjoittaa mitä haluat, vaikkapa lempinimesi. URL-osoite-kohtaan voit laittaa nettisivusi linkin, jos sinulta sellainen löytyy. Itse esimerkiksi laittaisin Google-tili, sillä silloin kommentti tulee Bloggerin profiilillani, tai nimimerkin, sillä silloin kirjoittaisin siihen Anni ja laittaisin linkin blogiini. 

4. Eikö vieläkään toimi? Laita palautetta sähköpostilla osoitteeseen anni.lukutoukka@gmail.com, sitäkin luen aktiivisesti :)

Toivon kovasti, että onnistut vielä kommentoimaan! Voit testata vaikkapa tähän sivuun :)

Kommentit

Suosituimmat tekstit

Tarinaideoita

Annin lukupäiväkirja

Upea Amari ja yön veljet

10 faktaa minusta