Tietoa blogista

Jos olet vasta löytänyt tiesi tänne blogiini tai tahdot muuten vain tietää lisää blogistani, tämä sivu on tehty juuri sua varten! Kerron alhaalla perustietoa Annin tarinablogista kysymys-vastausmuodossa. 💙


Millaisia postauksia Annin tarinablogissa julkaistaan?

Suureksi osaksi itse kirjoittamiani kaunokirjallisia tekstejä, kuten tarinoita, runoja ja tekstinpätkiä, mutta myös kaikenlaista muuta kirjoihin ja kirjoittamiseen liittyvää sisältöä, kuten kirjahyllyn esittelyä, inspiraatiota kirjoittamiseen... Mitä ikinä keksinkään! Kirjoittamiseen ja kirjoihin liittymätön sisältökään ei ole mikään täysi harvinaisuus tässä blogissa, mutta enimmäkseen aiheet ovat siis omat tekstini ja kirjat :)


Kuka blogia kirjoittaa? 

Mä olen 13-vuotias suomalainen tyttö nimeltään Anni, jolle kirjoittaminen ja lukeminen ovat iso osa päivittäistä elämää. Muita mulle todella tärkeitä asioita ovat läheiset, kauniit asiat ja oikeudenmukaisuus. Haaveilen maailman muuttamisesta, kirjan kirjoittamisesta sekä onnellisesta loppuelämästä, ja haaveammattini on toimittaja ja aktivisti joka myös kirjoittaa kirjoja :)) Lempivärini on tummansininen, lempikirjoja on todella monta... lisää musta saat tietää esimerkiksi Bloggerin profiilistani :)


Entäs Annin tarinablogin tekijänoikeudet? 

Mitään tekstejä, joita tähän blogiin on julkaistu, ei saa käyttää omanaan tai kopioida ilman lupaa blogista. Jos haluat näyttää jonkun postauksen täältä jollekin, lähetä hänelle vaikka linkki tekstiin, mutta älä kopioi sitä suoraan :) Tekstien ideoita ei saa käyttää suoraan, mutta tietenkin inspiraatiota saa ottaa 💙

Jos en erikseen mainitse, postauksien ja sivujen alussa olevat kuvat on otettu vapaan lisenssin kuvapalvelusta nimeltään Pixabay, joten niitä saa vapaasti käyttää. Jos taas kuvan ylä-/alapuolella lukee, että kuva on minun ottamani, sitä ei saa käyttää ilman lupaa. Taustakuva on myös itse ottamani :)


Minkälainen blogin julkaisutahti on? 

Postauksia tulee silloin, kun saan niitä valmiiksi. Joskus väli on pidempi, joskus lyhyempi, mutta pyrin siihen, ettei yli viikon taukoja tule ainakaan usein. Yleensä myöskään peräkkäisinä päivinä postauksia ei ilmesty. Teen postauksia vain silloin, kun siltä tuntuu, en koskaan pakolla, joten joskus väli saattaa hieman venyä. Jos olen pitänyt vähän pidemmän tauon, voit totta kai tulla kommenteissa kyselemään, milloin olisi taas uuden postauksen aika! :) 

Kommentit

 1. Minun lempi tarinan kirjoittaja😊

  VastaaPoista
 2. Viimeisen otsikon alapuolella olevassa tekstissä on kirjoitusvirhe siinä kohtaa, missä kerrot, mitä ”spesiaali” tarkoittaa sivupalkissasi. Ihana sivu <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, kiitos huomautuksesta! 😅 Kiitos 💙

   Poista
 3. Moi! :) Huomasin äsken, että tuossa kohtaa, jossa kerrot linkinvaihtolaisistasi, on tuo linkki, jonka on ilmeisesti tarkoitus viedä sivulle, jossa sä esittelet linkinvaihtolaiset. Siihen kuitenkin tulee lukemaan: "Valitettavasti etsimääsi blogisivua ei ole olemassa". Ajattelin, että tästä olisi ehkä hyvä huomauttaa :) Tämä sivu on muuten tosi hyödyllinen, jos joku juttu on jäänyt epäselväksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Vilja, mä korjasin sen nyt :) Kiva kuulla! ✨

   Poista

Lähetä kommentti

Ihanaa, jos kommentoit, mä arvostan sitä tosi paljon 💙