Harry Potter, ja itse keksimäni hahmo!

 


Moi! Olen alkanut lukemaan Harry Potteria tässä viime aikoina, ja on kyllä ihana sarja! (Postaus tästä aiheesta tulossa lähiaikoina). Tästä innostuneena päätinkin kertoa lyhyesti itse keksimästäni hahmosta! Ja vielä sellainen asia, että en siis pysty vieläkään vastaamaan kommentteihin, mikä harmittaa tosi paljon. Kiitos silti kaikista kommenteista!


Eli, hän on kolmatta vuosiluokkaa käyvä Jade Green. Jade kuuluu Korpinkynteen, ja on todella älykäs ja fiksu. 


Koko nimi: 

Jade Lily Green

Sukupuoli: 

Nainen

Silmien väri: 

Sininen

Hiusten väri:

Pikimusta 

Syntynyt: 

1.9, kotonaan Viistokujalla

Syntyperä: 

Puhdasverinen (silti jästimyönteinen)

Mörkö:

Taikamaailman menetys

Suojelius: 

On saanut melkein toimimaan, pegasuksen muotoinen

Lemmikki:

Taikavoimaton kissa Sofie

Koulu:

Tylypahka

Vuosiluokka: 

Kolmas

Tupa:

Korpinkynsi


Elämä Tylypahkassa: 


Jade on vuosiluokkansa fiksuin. Hän ei ole kovin suosittu, mutta on silti saanut joitain ystäviä. Jaden pikkusisko Amy on kateellinen Jaden koulumenestyksestä ja kiusaa sen vuoksi häntä. Opettajat pitävät Jadesta, vaikka useat oppilaat muista tuvista pitävät häntä ärsyttävänä. Lemmikkinä hänellä on kissa Sofie, jonka hän sai vähän ennen Tylypahkaan lähtöä. Muut Korpinkynsiläiset kiusaavat joskus häntä siitä, että Sofie on aivan tavallinen kissa. Jaden unelma on olla taikaministeri, ja hänen esikuvansa on Hermione Granger. Lomilla koulusta Jade käy Amyn kanssa kotonaan Viistokujalla, jossa Jade enimmäkseen kyselee kaikenlaista muilta velhoilta ja lukee, kun taas Amy tekee kepposia ja käy kaikenmaailman kaupoissa.


Ennen Tylypahkaa: 


Jade syntyi Viistokujalla sijaitsevaan vanhempiensa pitämään kauppaan, jossa koko perhe asui. Ensimmäisinä yhdeksänä elinvuonnaan hän ei tiennyt taikamaailman olemassaolosta, sillä hänen vanhempansa eivät kertoneet mitään siitä. Täyttäessään yhdeksän Jade luki vahingossa vanhempiensa papereita ja sai tietää Tylypahkasta. Silloin he asuivat jästikylässä, jonne Jaden perhe oli muuttanut Jaden synnyttyä. Kun Jade kertoi vanhemmilleen, mitä oli lukenut, nämä kertoivat kaiken velhomaailmasta. Greenin perhe muutti takaisin Viistokujalle kauppansa yläkertaan. Jade ajatteli olevansa kaikista muista myöhässä, ja alkoi päntätä kaiken saamansa tiedon ja lukea jatkuvasti, vaikka vanhemmatkin yrittivät selittää, että jästien perheistäkin tulee taikuudesta tietämättömiä lapsia. Jade ei uskonut, ja näin hänestä tuli yksi Tylypahkan parhaista oppilaista. Hän ei tiedä vieläkään syytä siihen, miksi hänen vanhempansa salasivat velhomaailman. 


Haluaisitteko lisää postauksia Jadesta, ja ylipäätään Harry Potterista? Voin joskus kirjoittaakin! Moikka! 

Kommentit