10 faktaa blogin ylläpitäjästä, Annista


 Moi, ja ihanaa päivää juuri sinulle, joka luet tätä nyt! 

Sain idean tehdä tälläisen postauksen Olipa kerran - Esterin tarinoita- blogilta, jonka ylläpitäjä Ester siis kirjoitti itsestään 10 faktaa. Ajattelin, että olisi kiva kertoa teillekin uusia juttuja minusta! (Ja ehkä vähän vanhojakin, jos olet lukenut postauksia tarkkaan ja tehnyt Testimato-testejäni <3)


1. Olen 11-vuotias, eli nyt viidennellä luokalla. Jotenkin oudosti pidän tosi paljon numerosta 11, se on onnennumeroni, ja tuntuu kivalle olla 11 :)

2. Rakastan kirjoit... ei kun, ei mitään. Ei se ole mikään sellainen juttu, joka laitetaan "10 faktaa blogin ylläpitäjästä, Annista"- postaukseen. Se on asia, jonka vuoksi koko blogi on olemassa! Sanon mieluummin, että lempikirjasarjani ovat Suklaamuruset sekä Harry Potter. Rakastan molempia! 

3. Kirjoitan päiväkirjaa, se on ihanaa! Jotenkin päivä, jona en ole kirjoittanut päivikseen, tuntuu menetetyltä. En saa rauhaa, ennen kuin olen kirjoittanut edes nopeasti päivän tapahtumat.

4. Tykkään tosi paljon koulusta! Koulussa parhaita ovat lukuaineet, en oikein tykkää kässästä, kuviksesta ja liikunnasta. Musiikki on kivaa, silloin kun siellä lauletaan, en tykkää soittaa. Laulaminen on ihanaa! Lempiaineikseni voisin ehkä mainita äidinkielen, matematiikan, yhteiskuntaopin sekä historian. Heh, niitä on aika paljon! 

5. Mm, mitäs tähän nyt keksisi... tykkään kaikista eläimistä! Myös niistä "inhotuista", käärmeistä ja lukeista ja etanoista jne. Pelastan aina kaikki kotilot, jotka sattuvat olemaan tiellä tullessani koulusta kotiin! :)

6. Hoidan tosi paljon kynsiäni. Äh, tämä on aika outo fakta, mutta ihan sama :D Viilaan kynsiäni, öljyän kynsinauhoja, lakkaan kynsiä... Koulussa on aina mukana pussi täynnä kynsienhoitotavaroita!

7. Harrastan lukemista, kirjoittamista, bloggaamista, geokätköilyä ja sanataidekoulua. Kirjoittaminen on taidetta, kuten sanataiteen nimi jo kertoo!

8. Aluksi olin ihan välinpitämätön Annin tarinablogin nimeen. Sitten olin vain koko ajan "Annin tarinablogilla on aivan hirveän tylsä nimi", mutta nyt taas ajattelen, että sehän kertoo koko blogin idean hyvin; tämä on Annin blogi, jossa on tarinoita! 

9. Minulla on yksi pikkusisko, niin kuin olenkin maininnut monen Isosiskon elämää- tarinan yhteydessä. Hei, pitäisi jatkaa Isosiskon elämää! No, kuitenkin, Isosiskon elämää- tarina on perustuu tositapahtumiin- juttu. Heh. 

10. Välillä minusta tuntuu, että täällä blogissa on liian vähän tarinoita! Nyt aion pitää pienen tauon muista postauksista, tämän jälkeen siis. Merenneidon päiväkirja 3 on kehitteillä, lyhyt halloweenspessu Hämähäkin mielipidekirjoitus on oikoluettavien listalla, ja Isosiskon elämää 5 on suunnitteilla. Olisiko jotain ideoita tarinoihin? 


Toivottavasti tykkäsit, seuraavaan postaukseen! Kiitos kun luit, moikka! 

Kommentit

  1. Kiva, että teit myös tällaisen! Jostain syystä Olipa kerran - Esterin tarinoita ei näy linkinvaihdossa...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että susta oli kiva että tein tällaisen😂 Ja oho, vahingossa poistin sen vaikka piti muokata sen nimeä🤔 No, lisäsin takaisin, Olipa kerran - Esterin tarinoita on mahtava❤️

      Poista
    2. Kiitos todella paljon! ❤️ (Btw, tämä postaus oli aivan ihana😍)

      Poista
  2. Hienoo!! Mietittiin just NEKUN kaa et voitais tehä "10 faktaa Tacosta & Nekusta" Trainaplaneetalle!! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu, tehkää! Se olis tosi kiva :D

      Poista
    2. Kiitos! Ja samaa mieltä kuin Ester, tehkää ehdottomasti, olisi kiva kuulla teistä lisää!

      Poista

Lähetä kommentti

Ihanaa, jos kommentoit, mä arvostan sitä tosi paljon 💙