Olipa kerran on täällä taas!

 


Moikka! Muistatteko sen postauksen, jossa kerroin, että uusi linkinvaihtolaiseni Olipa kerran ~ Tuulen tarinoita joutui lopettamaan teknisten ongelmien vuoksi? No, jos muistat, nyt saat kuulla ihanan uutisen; Olipa kerran on täällä taas, takaisin, ihan oikeasti! Sinne pääsee taas Linkinvaihdossa- listasta, napauttamalla nimeä Olipa kerran ~ Esterin tarinoita. Olen siis niiiin iloinen! Ilmeisesti tällä kertaa ylläpitäjä on pelkkä Ester, ihana ja positiivinen testivelho sekä mahtava bloggari! Blogissa on jo pari postausta, ihania. Kannattaa käydä lukemassa! Seuraavaan postaukseen, se tulee varmaankin tänään myöhemmin tai huomenna aamulla. Heippa! 


Ps. Tuo kuva ei ole mikään asiaan liittyvä, löysin sen vain joskus Pixabaysta ja rakastan sitä, se on kaunis!

Kommentit

  1. Oi, kiitos ihanista kehuista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta, ai niin! Nimi on siis vain 'Olipa kerran', ei tuota 'Esterin tarinablogia' sinne. Se, miksi toi osoite on se, on siksi, että joku käytti jo osoitetta olipakerran.blogspot.com, joten se osoite nyt on mikä on, mutta nimi on silti vaan Olipa kerran. Kuitenkin, anteeksi että nipotan :)

      Poista
    2. Ole hyvä! Ja joo, tiedän ettei se Esteein tarinablogi kuulu sinne, mutta Olipa kerran- nimisiä blogeja on aika monta, niin se ~Esterin tarinablogi ”yksilöi” sen blogin. Mutta voin laittaa pelkkä Olipa kerran, jos häiritsee! Eikä haittaa ollenkaan, että nipotat, olen itsekin sellainen pilkunviilaaja😅

      Poista
    3. Hmm... itse asiassa ihan hyvä idea! Mähän voisin muuttaa sen nimeks Olipa kerran - Esterin tarinablogi? Erottuis paremmin joukosta? Jos sua ei haittaa, että vähän niinku matkii Annin tarinablogi sit?

      Poista
    4. Tai itse asiassa mä laitan "Olipa kerran - Esterin tarinoita"

      Poista
    5. Ei haittaa, ei se Annin tarinablogia matki! Ja hei, toihan on aivan ihana idea, Olipa kerran - Esterin tarinoita kuulostaa tosi kivalle, kuin netissä olevalle Esterin tarinakokoelmalle!

      Poista

Lähetä kommentti

Ihanaa, jos kommentoit, mä arvostan sitä tosi paljon 💙