Q&A




 Moi! Aivan ihanaa, että tulit tähän postaukseen! 

Sanoin viime postauksessa Mitä ihmettä?- tarinan jälkeen, että kerään Q&A-kysymyksiä tälläiseen postaukseen, joten... tässä sitä ollaan, heh! Kysymyksiä tuli molemmilta linkinvaihtolaisiltani, Tarinaplaneetan Tacolta ja Olipa kerran - Esterin tarinoiden Esteriltä. Olin ihan fiiliksissäni, kun kysymyksiä tuli! Ajattelin, että tästä tulee aivan järjettömän lyhyt postaus, mutta onneksi sain vastattua kaikkeen, mahdollisimman laajasti! 


Ensin Esterin (joka pitää mahtavaa blogia, käykää tsekkaamassa Olipa kerran - Esterin tarinoita!) kysymykset! Hyviä kysymyksiä, oli tosi kiva miettiä vastauksia, ja välillä vähän vaikeitakin kysymyksiä. Mutta ei se mitään, kiperät kysymykset ovat aivan parhaita;



Q: Miksi Annin tarinablogin nimi on Annin tarinablogi? Tai siis, se on hyvä ja simppeli nimi, mietin vaan, harkitsitko koskaan mitään muuta? ;)


A: Annin tarinablogin nimi on Annin tarinablogi, koska... no, niin. Aluksi oli idea, että tämä olisi vain blogi, josta esimerkiksi isovanhempani voisivat lukea tarinoitani, eikä sen ollut tarkoitus saada linkinvaihtolaisia tai suosiota. Sen nimi oli pelkkä Tarinablogi, mutta nettiosoite Annin tarinablogi, koska Bloggerissa oli tietenkin jo blogi tarinablogin osoitteella. Lopulta vaihdoin blogin nimenkin Annin tarinablogiksi, koska olin puhunut siitä pitkään sen nimellä. Se jotenkin "yksilöi" blogini, että se on Annin tarinablogi, ei kenen vain. Ja nyt olen jo niin kiintynyt nimeen, etten haluaisi vaihtaa sitä mistään hinnasta ✨



Q: Mikä on suosikkitarinasi blogistani? 

A: Hmm... tämä on aivan liian vaikea kysymys! Kiusattu- tarina on kyllä mun mielestä tosi hyvä, mutta siinä ensimmäisessä blogissa, joka kaatui, oli se Pintaa syvemmälle. Se oli paras, luin sen useaan kertaan. Julkaise se uudestaan, please! <3



Q: Lempivärisi on indigo, mutta jos pitäisi valita toinen väri, mikä se olisi?

A: Voi ei. Aargh, indigo on vain niin ihana väri. Googleta luettuasi tämän, minkälainen väri se on, koska kaikki eivät oikein tiedä! No, violetti ja musta on indigon jälkeen parhaat värit. Niistä jos pitäisi valita jompikumpi... se olisi sitten varmaan musta. Tämä väriasia on aika outo; jos joku kysyy, valkoinen vai musta, valitsen aina valkoisen - mutta se ei siltikään yllä lempivärieni listalle. Valkoinen on periaatteessa parempi kuin musta, mutta musta on kuitenkin yksi lempiväreistäni (musta ei ole oikeasti väri, muistakaa se😅)

Q: Mikä on oma henkilökohtainen suosikkitarinasi Annin tarinablogista?

A: Vaikea kysymys! Ehkäpä Kauneus on sen silmissä, joka näkee kauneuden sekä Julkinen kirje vuodelle 2022. Valo varjoissa on myös kiva. 


Q: Mikä on mielestäsi parasta blogissasi ja mitä pitää vielä kehittää?

A: Hmm... parasta blogissani on varmaan se, että blogi on melko yksinkertainen ja (toivon mukaan😂) helppokäyttöinen. Tykkään myös sen ulkonäöstä, ja siitä, että Annin tarinablogissa on monipuolista sisältöä. Mun pitäisi kehittää sitä, että saisin jonkin palautesivun tänne, ja täällä pitäisi olla vähän enemmän tarinoita, koska... Annin tarinablogi! Nykyään tuntuu, että on liikaakin kaikkea muuta "monipuolista" sisältöä. Tämä nyt riitelee tuon parasta blogissa- vastauksen kanssa, mutta... niin se vain on. 


Q: Mikä on suosituin postaus Annin tarinablogissa?

A: Kaikkein suosituin postaus on Annin lukupäiväkirja, ja olen todella iloinen, kun lukupäiväkirja menestyy, vaikka se onkin aika uusi. Toisiksi suosituin postaus on Amari ja yön veljet- kirja-arvostelu. Ennen se oli Miten lähettää kommentti? Ja se ärsytti, koska ei se edes ollut mikään oikea postaus, vaan pelkkä ohje.


Kiitos paljon kysymyksistä, Ester! Mulle on todella tärkeää, että lähetit niitä❤️


Sitten Tacon (joka pitää myöskin ystävänsä NEKUN kanssa mahtavaa blogia, Tarinaplaneetta kannattaa ehdottomasti tsekata!) kysymyksiin! 


Q: Mikä on mielestäsi erittäin onnistunutta Annin Tarinablogissa? 

A: Hmm... ehkäpä se, että täällä on monenlaisia postauksia. Tarinoita on aika paljon, runoja on jonkin verran ja kirjavinkkejäkin löytyy tarpeeksi. Aika paljolti kaikkea kirjoitus- ja lukemisintoilijoille! Yritin tehdä blogin, jota itse lukisin mielelläni. 


Q: Mikä tarina on ollut "haastavin" tai "vaikein" kirjoittaa, jonka olet julkaissut täällä? 

A: Mm... piti mennä selaamaan noita postauksia Bloggeriin😅 Sanoisin, että Eläinsatu. En kirjoita yleensä satuja, enemmän realistisia kertomuksia tai jotain pientä fantasiaa, jollaiseksi voisin lukea esimerkiksi Lyydian ja Kissa, jonka piti olla kadonnut- tarinan. Eläinsadun kirjoittaminen olikin siis vaikeaa, enkä lopputulokseenkaan ole mitenkään hirveämmin tyytyväinen, mutta ihan hyvä se on. Tai siis niin hyvä, että sen kehtasi julkaista. 😂 


Q: Mistä idea blogiin lähti?

A: Olin todella pitkään halunnut blogin, muttei sille ollut mitään tiettyä aihetta. Ajatukset olivat vain tyyppiä kirjoitus-lukemis-geokätköily-politiikka-hamsteriaiheinen blogi, eikä noin laajan blogisisällön julkaisu ehkä olisi ollutkaan järkevää. Blogin pitäisi ehkä olla enemmänkin tietyille ihmisjoukoille; Annin tarinablogi on lukemis- ja kirjoittamisintoilijoille. Lopulta sitten onnistuin päättämään siitä tulisi novelliaiheinen blogi. Halusin paikan, jossa julkaista tarinoita, koska niiden kirjoittaminen on yksi intohimoistani. Tarinablogihan tästä tuli, mutta nykyään täällä on paljon muutakin, ja olen melko tyytyväinen blogiini! 


Q: Miten blogin pitäminen vaikuttaa muuten elämääsi?

A: Ainakin se on tehnyt elämästäni paljon parempaa! Aloin blogin myötä lukea Tarinaplaneettaa ja Olipa kerran - Esterin tarinoita, ja kirjoitankin nykyään enemmän. Olen varmaan positiivisempi, koska noh, saan aina paljon iloa esim. kommenteista ja siitä, kun on tullut paljon näyttökertoja! Koulun jälkeen tarkistan kaikki blogini tapahtumat nopeasti puhelimeltani, ja kotimatka menee sitten iloisena, kun huomaan uusia kommentteja ja/tai näyttökertoja. Blogi on tuonut elämääni myös paljon muitakin hyviä asioita! 🦌 Ruutuaikaani bloggaaminen tosin on tuonut vähän lisäystä, heh...


Kiitos paljon kysymyksistä, Taco! Aivan ihanaa että lähetit, arvostan sitä todella paljon <3 


Ja kiitos teille kaikille muille, kun jaksoitte lukea postauksen. Toivon kovasti, että tykkäsit! Oliko jokin, mitä kerroin, uutta? Yllättikö joku asia? 

Kommentit

  1. 🦌 Hei ihanaa, että nyt julkaisit tämän!! Ihana postaus! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nauratti vähän, kun postauksella 1 näyttökerta - 1 kommentti, heh! Kiitos paljon <3

      Poista

Lähetä kommentti

Ihanaa, jos kommentoit, mä arvostan sitä tosi paljon 💙