Elämän tuli

 


Hyvää uutta vuotta! En kirjoittanut tänä vuonna uuden vuoden spesiaalia, jollei julkista kirjettä vuodelle 2022 lasketa, mutta julkaisen tämän vähän ennen keskiyötä 31.12.21 :)

Pitkästä aikaa runo. Alun perin minun piti julkaista tämä itsemurhien ehkäisypäivänä, mutta se päivä tuli ja oli ja meni syyskuussa, enkä ehtinyt. No, väliäkös sillä, pääset nyt lukemaan sen! 


Tuli roihuaa, sitä ei voi pysäyttää. 

Tuli elää ja liikkuu. 

Se voi sammua ja kuolla, 

muttei koskaan iäksi. 

Se nousee aina, 

ja roihuaa taas. 


Tuli roihuaa ihmisessäkin,

elämän tuli. 

Joskus se sammuu, 

ja se ei aina palaa. 

Silloin se tuhoaa. 

Itsensä. 


Miten Annin tarinablogi, joka on aina julkaissut iloisia tarinoita muiden blogien kirjoitellessa surullisia tekstinpätkiä, päätyi tähän?! 

Toivon silti, että pidit <3 




Kommentit

  1. Miten niin "toivon"? Anni, sä tunnet mut, sä tiedät, että mä RAKASTIN tätä! Upeaa!!! ❤️🔥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3 Voi, jotenkin tämä palaute merkitsi mulle tosi paljon, kun en ole niin hyvä näissä runoissa :) <3

      Poista
  2. Tämä on yksi sun parhaista runoista! Jotta tästä kommentista ei tule ihan tosi lyhyttä, huomauttaisin että kohdassa ” Se voi sammua ja kuolla, muttei koskeen iäksi. ” pitäisi varmaan lukea ” muttei koskaan iäksi”. Toivottavasti ei kuulosta nipottamiselta❤️❤️‍��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, kiva että tykkäät! Ja kiitos myös siitä, että huomautit virheestä. Korjasin nyt tuon, eli kaikki on nyt kunnossa. Ei kuulosta nipottamiselta, ihanaa, että te lukijat huomaatte tällaiset pienet virheet jotta voin sitten korjailla <3 <3

      Poista
  3. Anni mua kiinnostaa että minkä ikäinen olet? En oo mikään kaappari vaan olen utelias 😅 miten perusti blogia haluaisin itsekkin koska annat niin paljon inspiraatiota

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen 11-vuotias, kiva kun kysyit :) Tällaiset kommentit, jotka eivät liity tiettyyn postaukseen, kannattaa laittaa tuohon blogin kuvauksen alta löytyvään Lukijoiden omaan sivuun, muttei tietenkään haittaa, vaikka kommentoit tähän! :)

      Tarkoitatko toisella kysymykselläsi sitä, miksi halusin perustaa blogin vai sitä, miten perustin sen? Blogin tahdoin perustaa, sillä halusin jonkin paikan, jonne julkaista tekstejäni. Ajattelin myös, että sukulaiset voisivat lueskella täältä tarinoitani. En todellakaan arvannut, että tätä oikeasti luetaan näin paljon ja kommentoidaan! Kiitos kaikille <3 Itse blogin perustin Blogger-palvelussa. Se on helppokäyttöinen, ja jokaiseen Bloggerin käyttöön liittyvään kysymykseen löytyy todennäköisesti vastaus jostain netin syövereistä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Ihanaa, jos kommentoit, mä arvostan sitä tosi paljon 💙