Julkinen kirje vuodelle 2022

 


Vastaanottaja: Suuri 2022

Osoite: Tulevaisuus jossain siellä, mihin me emme vielä yllä

 

Hyvää päivää, 2022!

Olet pian täällä, olet pian meidän ihmisten keskuudessa. 

Odotamme sinua innolla ja samaan aikaan kauhulla, uudesta vuodesta kun ei voi koskaan tietää. Tuotko elämäämme ilon pilkahduksia vai surun hetkiä? Tapahtuuko aikanasi jotain ihmiskuntaa järisyttävää, vai onko valtakautesi tasaisen harmaa?

Edeltäjäsi 2021 oli erikoinen vuosi. Se oli samalla elämäni paras ja elämäni huonoin vuosi. Tänä vuonna tapahtui jokaiselle paljon asioita, niin huonoja kuin hyviäkin. Tuleeko kaudestasi samanlainen kuin tästä vuodesta, vai oletko aivan toista maata? 

Saisinko esittää toiveen?

Voisitko, arvon 2022, tuoda tuliaiseksi vähän iloa meille ihmisille? Voisitko suoda meille hyvän vuoden, tai edes hyvän alun vuodellesi? Olisiko mahdollista, että täällä Maallamme jylläävä pandemia laantuisi ja voisimme elää vapaampaa elämää? 

Odotan sinua, 2022. Monet muutkin odottavat, odottavat myös uutta vuotta. 

Uusi vuosi on aina merkittävä tapahtuma. Silloin ammutaan värikkäitä raketteja, valvotaan myöhään ja katsellaan pimeää, tähtien täyttämää taivasta. 

Taivaan lisäksi katselemme silloin yhdessä jotain muutakin; katsomme tulevaisuutta. Mietimme, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Mitä kerron keinutuolissa istuessani 80-vuotiaana lapsenlapsilleni aikakaudestasti? Muistelenko hymyillen tapahtumiasi, 2022, vai kauhistelenko sinua? 

Oletko jo suunnitellut vuottasi? 

Mietin kovasti, kuinka aiot sen viettää. Tuupitko ihmisiä kohti surullisia tapahtumia ja mustaa pimeyttä, vai asetutko kallionkielekkeen eteen suojaamaan meitä putoamiselta? Uskon, ja toivon yli kaiken, että suojelet meitä. Suojelet meitä putoamiselta ja horjahtamiselta. 

Pian me hyvästelemme nyt kuluvan vuoden ja toivotamme sinut tervetulleeksi. En osaa vielä päättää, mitä mieltä olen tulostasi. Ehkä suren vuoden 2021 loppumista, ehkä hyppään innolla tulevaan. 

Emme voi tietää, mitä tuleman pitää. Annamme uuden vuoden lupauksia ja suunnittelemme elämäämme aikakautenasi, hyvä rouva (tai herra) 2022. Se on oikeastaan turhaa. Teet miten haluat, et kuuntele meitä. En ole varma, onko se hyvä vai huono asia. Toivon, että hyvä. Toivon, että olet meille suotuisa. 

 

Toiveikkain terveisin täältä nykyisyydestä,

Anni.

 

 

Kommentit

  1. En kestä, tämä teksti on aivan ihana ❤️ Siis - ihana!!! En tiedä, tämä saattaa olla parasta, mitä olet ikinä kirjoittanut. Vaikka toisaalta, Kauneus on sen silmässä, joka näkee kauneuden on toisaalta todella hyvä! Äh, en pysty päättämään. Tajuat varmaan kuitenkin, miten paljon tästä pidin!! Tämä teksti lahjoitti päivääni ison annoksen kauneutta ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos niin paljon <3 Kiitos myös siitä, että kerroit pitäväsi tästä ja kauneus on sen silmässä...- tarinasta! Kirjoitan sitten enemmän sen tyyppisiä <3 Ihanaa, että tämä oli kaunis, yritän aina kirjoittaa tekstejä, joista voi nauttia!

      Poista
  2. Ihana kirjoitus Anni<3 Niin ihana ja jotenkin todella kaunis ja arvostettava❤️ Kiitos tällaisen lukukokemuksen suomisesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Pidän itsekin tästä tekstistä, joten ihanaa, että muutkin pitävät! Ole hyvä lukukokemuksesta, yritän aina suoda sellaisen teille lukijoille! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Ihanaa, jos kommentoit, mä arvostan sitä tosi paljon 💙