Ihanaa joulua ❤️

 Hyvää joulua juuri sulle 💙 En ehtinyt kirjoittaa mitään joulutarinaa tai muuta tälle päivälle, mutta tahdoin silti julkaista jotain. Kerro vaikka kommenteissa, mitä aiot tehdä tänään ja huomenna, ja mikä on suosikkiasiasi joulussa :) Mä ainakin syön & koristelen pipareita, käyn saunassa, avaan lahjoja (haha), olen ulkona ja illemmalla syödään mummon kanssa jouluruoka. Ja joulussa parasta on tunnelma, ehdottomasti ❤️ Tähän loppuun vaikka pari jouluista/talvista kuvaa, jotka olen ottanut 🎄 














Kommentit

  1. Hyvää joulua sullekin <3 :) Ai mitä aion tehdä? Hmm, ainakin mennään sukulaisille ja syödään siellä, illemmalla tullaan sitten tänne kotiin takaisin ;) Ja tottakai nautin tunnelmasta. Olen samaa mieltä, tunnelma on paras asia joulussa! Nuo kuvat on myös tosi jouluisia ja ihania, mun lemppari on tuo lumeen piirretty sydän, joka on myös sen viime postauksen kuvana ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana, hyvää joulua ❤️ (pakko käyttää punaista sydäntä joulun kunniaksi 😅) Uu, kuulostaa kivalta! Pidä hauska joulu :) Ja kiitos kuvien kehumisesta, tuo sydän näyttää munkin mielestä ihan hauskalta 🎄

      Poista
  2. Ihanaa joulua, rakas ❤️ Me käydään tänään mummilassa syömässä ja sitten tullaan porukalla kotiin syömään herkkuja ja avataan lahjat. Sitten ihmetellään niitä lahjoja :D Huomenna käydään varmaan ainakin saunassa ja ihmetellään vähän lisää lahjoja. Lempiasia joulussa on tunnelma (kuka yllättyi).
    Ja ai niin, aivan ihania kuvia oot ottanut. Munkin lemppari on tuo lumeen piirretty sydän 🤍
    Ihanaa joulua vielä, Anni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua harmittaa, että vastaan näihin nyt enkä jouluna - luin kuitenkin kaikki heti, kun ne tulivat :) Kiitos joulutoivotuksista ja siitä, että kerroit mitä sun jouluun kuuluu ❤️ Ja kiva myös, että pidit noista kuvista 🤍

      Poista
  3. Jouluisia postaus(heh heh😂) kivoja kuvia. Lempparikuvani on se pinkki kynttilä ja lumeenpiirretty sydän🤍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että pidit noista kuvista 🤍

      Poista
  4. Hyvää joulua sinulle Sodankylästä!

    VastaaPoista
  5. Ihanaa joulua Anska 💙 (SININEN SYDÄN, KYLLÄ) Mä olen kyllä nyt vähän myöhässä, mutta jouluaattona me ainakin syötiin riisipuuroa, käytiin hautausmaalla, käytiin joulusaunassa + lumihangessa, koristeltiin kuusi, syötiin jouluruokia, laulettiin joululauluja ja avattiin lahjat. Mun lempparijuttu joulussa on ehdottomasti tunnelma ja se, kun saa viettää aikaa sukulaisten kanssa. Sunkin joulu kuulostaa ihanalta <33 Plus, noi kuvat on ihania, varsinkin toi kynttilä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä melkein kieltäydyn vastaamasta, koska ihan oikeasti, Hanska (Linin sanomana) vielä käy, MUTTA EI SITÄ ANSKAA. Okei, en kieltäydy, koska sä tunteilit eilen :) Me tehtiin kaikkia samoja asioita, paitsi ettei valitettavasti käyty hautausmaalla (ja melkein kaikki meidän kuolleet läheiset on muutenkin haudattu mummolan lähelle, ei tänne...), ja miksi ihmeessä te koristelitte kuusen vasta jouluaattona? >:( Kiitos 💙

      Poista
    2. No koska me saavuimme Pohjanmaalle vasta 23. eli emme olisi ehtineet aiemmin :)

      Poista
  6. Ihania kuvia 💙
    Okei, oon myöhässä. Jouluaattona, öö... Me käytiin pulkkamäessä, saatiin pikkusisko itkemään (aika paljon), avattiin lahjoja ja syötiin jouluruokaa, eli niitä normijuttuja. Kolme kirjaa, paita, suklaarasia ja lyijykyniä, ja sain vielä eilen mummolta neljännen kirjan. Eilinen siis tosiaan - ei me oikeastaan taidettu tehdä sen kummempia, pelasin äidin kanssa pari kertaa Blokusta (ja voitin KAIKKI, hah) - se oli myös yks joululahja -, ja mentiin sit mummolle yöksi. Siellä katsottiin Täydellinen joulu. Se on tähän mennessä aivan ehdottomasti paras jouluelokuva, minkä mä olen nähnyt, haha. Ja lempiasia, öö. Mä en nyt liity tähän teidän syvälliseen joulunrakastajien kerhoon, mut loma ja lahjat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blokus on hyvä peli :) (kuvittele mut huutamaan toi innostuneena. Mä en vaan uskaltanut tehdä sitä täällä kaikkien asiallisten ihmisten edessä)

      Poista
    2. Kiitos 💙 Aika törkeää, että te saitte pikkusiskonne itkemään, koska hän vaikuttaa oikein miellyttävältä ihmiseltä :) Sun joulu kuulostaa kivalta, vaikka loma ja lahjat on vähän outo vastaus. Ja mikä on Blokus? Me ainakin pelattiin Scrabblea ja se on tosi kivaa :)

      Poista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, täältä on aika paljon pidempi matka 😅 Enkä oikein osaa hiihtääkään, haha :)

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Käytiin hiihtäen korvatunturilla koska kotoa sinne on vain tunnin matka.

      Poista

Lähetä kommentti

Ihanaa, jos kommentoit, mä arvostan sitä tosi paljon 💙